Vores hunde

I øjeblikket udgøres golden-holdet i Kennel Stella Aurum af Stella Aurum Maximus, Stella Aurum Bravo Charlie, der er efter vores Max og svigermors Chelsea, Stella Aurum Diamond Jack, kaldet DJ – og Stella Aurum Green Gary. Vi har også Charlies søster, Stella Aurum Delta Juliet, der er udstationeret hos Flemmings mor.

Desuden har vi en fast gæst, Chelsea, der er ejet af Flemmings mor.

Max – familiens store bamse. Stella Aurum Maximus, som han officielt hedder, er efter vores Coco og Ørnhøjs Bella Amigo og blev født den 20. juni 2002 – som enebarn. Han er en ældre herre, der tålmodigt finder sig i de to yngstes tumlen rundt. Max har været en super jagtkammerat med særligt flair for snepper men er nu, grundet gigt og alder, gået på pension og har overladt jagtarbejdet til sønnen Charlie og barnebarnet DJ. I hundeskoven tuller han stadig med på turene – men i sit eget tempo.

Charlie – Stella Aurum Bravo Charlie – født den 12. oktober 2008. Charlie er lærevillig, køn og sjov – og desværre også dobbeltsidet kryptorchid (- testiklerne sidder oppe i bughulen og er ikke faldet ned på plads) og er derfor kastreret. Han er, som sin far, en super lækker jagthund – og så er han familiens “social-hund”: Hver gang han møder nye mennesker – og særligt nogen, der er lidt bange for store hunde – sætter han sig op ad dem og læææææner sig ind mod dem. Derfor har Charlie en stor fan-skare.

Delta – Stella Aurum Delta Juliet – født den 12. oktober 2008, er søster til Charlie. Hun bor hos Flemmings mor og Steen – og Deltas mor Chelsea – hvor hun bliver forkælet på alle leder og kanter. Hun er stadig vores hund – og så er hun mor til familiens yngste.

DJ – Stella Aurum Diamond Jack – født den 30. august 2012. Livlig – og en FANTASTISK hund at have med til træning! Med et minimum af hjemme-træning løser han bare opgaverne, og han er stort set umulig at “hyle ud af den”. Det er første gang, vi har haft en hund af dén kaliber i huset, og ud over en bestået WT o Åben Klasse er han med på opsamlinger (jagt), hvor han gør det utroligt godt – og udviser stor ro og koncentration.

Gary – Stella Aurum Green Gary- født den 15. maj 2014. Gary er en charmetrold, nem at træne – han kunne komme langt på markprøver med de rette ejere, tsk tsk ;-). Han er også en bølle, der ikke kan gå forbi et mudderhul uden at rulle sig i det. Og så er han  en køn hund.

Den sidste hund i flokken er ikke vores – men da hun har en stor plads i hjerterne hos familiens to- og firebenede, får hun også en plads på vores hjemmeside:

Chelsea – der på stambogen hedder Kiebitz’s Daisy – er født den 4. maj 2004. Hun er efter en Field Trial-far og en Dual Purpose-mor, og det har givet en hurtig, arbejdsglad og samtidig meget blid lille tæve. Hun ejet af Flemmings mor Birgit og hendes mand Steen. Chelsea er mor til Delta og Charlie og en fin jagthund med flotte resultater på markprøver.

Stella Aurum Maximus

Læs mere om Max

Stella Aurum Bravo Charlie

Læs mere om Charlie

Stella Aurum Delta Juliet

Læs mere om Delta

Stella Aurum Diamond Jack

Læs mere om DJ

Stella Aurum Green Gary

Læs mere om Gary