Det BLEV den 22. maj – altså på 63.-dagen – at Delta nedkom. Den første lille han kom til verden – baglæns – kl 21.30, og så fulgte hurtigt endnu en han. Så gik det hele lidt i stå. Vores gode og erfarne hundeven Marianne var heldigvis kommet på besøg, og hun kunne konstatere, at der var en hvalp, der sad helt forkert. Hun fik den trukket ud, men desværre var den død. Det var også en han.

Så fulgte endnu en han – minsandten – og så begyndte husets to-benede at sende bønner op om en lille tæve. De blev hørt, for ud kom en tæve ved midnatstid. Den var dog i en ret sølle forfatning – havde fået fostervand i lungerne og virkede meget slap, Så Naia måtte i gang med lidt hvalpe-førstehjælpe, og efterhånden livede den lidt mere op. I mellemtiden fik den minsandten en søster. Hurra!

Så: Status her på dag 1 er altså tre hanner, to tæver, en træt hundemor – og to udmattede tobenede. Resten af hundeflokken synes, det er ret underligt med de dersens “rotter” kassen inde i stuen – men Deltas blottede tandsæt inviterer ikke til nærmere undersøgelser… 😉 Jo, hun passer godt på sine børn!

Kunne du tænke dig at se hvalpene? Så live-streamer vi fra hvalpekassen. Tryk bare på linket her Puppy-Cam